H31-122-ENU問題集、H31-122-ENU勉強資料、H31-122-ENU参考書、H31-122試験概要、H31-122-ENU学習材料

11 Jan

TestpassportのHuawei HCNP H31-122-ENU問題集はあなたがそれを渡すことができることを保証します。
弊社のHuawei HCNP H31-122-ENU勉強資料を使用すると、人々は常に高いレベルに到達するための独自の知識を向上させ、最初のコミュニティが才能をたくさん持っています。
弊社のHuawei HCNP H31-122-ENU参考書を使用すると、常に高いレベルに到達するための独自の知識を向上させています。
実際のHuawei HCNP H31-122-ENU試験と同じで、これでお客様は自信をつけることが出来ます。

H31-122試験概要:

試験名称:Huawei Certified Network Professional – BCRN(Carrier IP)
試験時間:115 分
受験料:18,038円
合格ライン:600/1000
対応資格:Huawei HCNP

あなたがHuawei HCNP H31-122-ENU試験に合格するのを助けるために真実かつ正確なH31-122-ENU勉強材料を提供することができます。
弊社のHuawei HCNP H31-122-ENU学習材料を購入することを選択したとして、近年に試験合格助けるために全力を尽くす、熾烈な競争が世界で転送IT業界を攪拌します。
弊社のH31-122-ENU問題集はHuawei HCNP 認定資格試験の準備の第一歩としては最適です。
弊社のHuawei HCNP H31-122-ENU練習問題集の命中率がからり高くになり、試験内容を覆い、カバー率が97%以上に達することを保証します。
弊社のH31-122-ENU試験問題と解答はあなたが必要とした一切の試験トレーニング資料を準備して差し上げます。

1.In the network environment of MA, a router is neither DR nor BDR, then which stable OSPF state will this router eventually form? ( Multiple choice )
A. connect
B. Two-way state
C. active
D. Full state
Answer: BD

2.IN the OSPF protocol, which of the following description about Link ID field of Router LSA is not correct? (Multiple choice)
A. In the Point-to-Point link type, Link ID is the port IP address of the neighbor interface
B. In TransNet link type, Link ID is the network address of TransNet segment
C. In StubNet link type, Link ID is the network address of the Stub segment
D. In the Virtual link type, Link ID is the Router ID of virtual link neighbor
Answer: AB

3.Which of the following description about filter-policy is correct? (Multiple choice)
A. outbound filtering can filter routing information and link state information
B. outbound filtering on ABR/ASBR of OSPF, can filter LSA3, LSA5 and LSA7
C. inbound filtering for link-state routing protocol, it is only not added the route to the routing table.
D. filter routes introduced from other protocols only filter in the outbound direction
Answer: BCD

4.Two routers establish ISIS adjacency relations, the type of router is not configured, information as follows, of which the TYPE field value is
[RTA] display isis peer verbose
Peer information for ISIS (1)
——————————-
System Id Interface Circuit Id State HoldTime Type PRI
0000.0000.0002 SO 002 Up 21s ? – –
Area Address (es): 49.0001
Peer IP Address (es): 12.12.12.2
Uptime: 00:01:30
Adj Protocol: IPV4
[RTB] display isis peer verbose
Peer information for ISIS (1)
———————————-
System Id Interface Circuit Id State HoldTime Type PRI
0000.0000.0001 S0 002 Up 21s ? – –
Area Address (es): 49.0001
Peer IP Address (es): 12.12.12.1
Uptime: 00: 02: 58
Adj Protocol: IPV4
A. L1
B. L2
C. L1L2
D. All of the above
Answer: C

5.A AS contains three OSPF areas, respectively is the backbone Area, Area 1 and Area 2, Area 1 has two network segments 20.1.1.0/24,20.1.2.0/24, the following description about the inter-regional routing aggregation correct is ( ) .
A. By default, Area 1 ABR will be aggregated to routing
B. In order to make the Area 2 ABR to announce aggregation routing to Area 2, need to aggregate to routing on the Area 2 ABR
C. can any one router aggregate to routing in the backbone area
D. In order to make the Area 2 ABR to announce aggregation routing to Area 2, need to aggregate to routing on the Area 1 ABR
Answer: D

6.Running OSPF routers in the link-state database synchronization, which protocol message need to send to negotiate master-slave relationship?
A. HELLO
B. DD
C. LSR
D. LSU
D. LSAck
Answer: B

7.Which statements about the IGMP Snooping are correct? (Multiple choice)
A. enabled IGMP Snooping function can make the layer 2 switches to monitor past message, if you receive A multicast group set up in the IGMP report is published in turn forward the group items and will receive the report of the ports item added to the forwarding table
B. IGMP Snooping run on link layer, is on the second floor on the device of multicast constraint mechanism
C. When enabled the IGMP Snooping-enabled switch receives multicast data frame, the data will be forwarded to all other interfaces in addition to this interface
D. IGMP Snooping is implemented on a router
Answer: AB

8.What causes these customers want to connect two or more ISP? (Multiple choice)
A. client company expansion
B. better protect confidential information transmitted over the Internet
C. provide redundancy
D. provide different path selection to different locations
Answer: CD

9.To achieve BGP multihoming to different ISP networks, to clients, at least need two conditions, what are they? (Multiple Choice)
A. The upper layer ISP must assign IP address to clients
B. Clients must use as-path-filter to filter Internet route
C. In most cases, clients must use public AS number
D. Client network must change BGP routing information with upper layer ISP
Answer: CD

10.acl number 2001
rule 0 permit source 1.1.3.0 0.0.0.255
acl number 2002
rule 0 permit source 13.13.13.10
route-policy RP permit node 30
if-match acl 2001
if-match ip next-hop acl 2002
apply cost 21
what is the role of this configuration?
A. matching ACL2001 routing COST is modified to 21
B. the next-hop matching ACL2002 routing COST is modified to 21
C. match ACL2001 and the next-hop matching ACL2002 routing COST is modified to 21
D. All of the above
Answer: B

11.Which of the following statement about the MED attribute is correct ? ( Multiple Choice)
A. MED attribute is the transition properties
B. routing in the process of transmission, the MED attribute can be changed
C. MED attribute is used to help its external neighbor routers to choose a better entry path
D. MED attribute is used to help its external neighbor routers to choose a better export path
Answer: BC

12.If on ASBR, introduced OSPF external routing next-hop is not in this OSPF routing domain, then what the related Forwarding Address of AS-External-LSA should be set to?
A. 0.0.0.0
B. the ASBR Router ID
C. the ASBR area ABR Router ID
D. on ASBR the external routing actual next-hop
Answer: A

13.On the following multicast configuration, which description is correct? (Multiple choice)
interface GigabitEthernet1/0/0
undo shutdown
ip address 10.110.1.1 255.255.255.0
pim
igmp enable
igmp static-group 225.1.1.1
A. The interface connected to multicast source which published multicast stream address 225.1.1.1
B. The interface user connected to the multicast receivers, and static joined multicast groups of 225.1.1.1
C. The user under the interface can long-term receive data which is sent to multicast group 225.1.1.1
D. When the router is connected to the network, if there is no multicast source release traffic, then the multicast routing table of the router is empty.
Answer: BC

14.In OSPFv3, what kind of LSA used to describe the path information to ASBR router?
A. Router LSA
B. ASBR_Summary_LSA
C. Inter-Area-Prefix-LSA
D. Inter-Area-Router-LSA
Answer: D