1Y0-401問題集、1Y0-401参考書、1Y0-401試験資料、1Y0-401試験問題、1Y0-401試験概要

9 Jan

Citrixでは、管理者とエンジニア、アーキテクトを対象とした、3種類のITプロフェッショナル資格と1種類の営業資格を認定しています。
TestpassportのCitrix CCE-AD 1Y0-401問題集は100%にあなたを確実に行うことができます。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401参考書を使用すると、強力なIT専門家になります。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401試験資料はあなたのために最も適しているです。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401勉強資料を選択した場合は、知識を統合するために時間とエネルギーを大幅に節約することができます。
Citrix CCE-AD 1Y0-401試験問題を解決するための能力を向上させ、あなたの仕事の満足度を向上させるための技術の継続的な開発を活用します。

1Y0-401試験概要:

試験名称:Designing Citrix XenDesktop 7.6 Solutions
試験時間:120分
製品ファミリ: XenDesktop
言語: 英語、日本語
重点: 技術
お知らせ:
2015年5月英語リリースされました。
本試験はExam 1Y0-400 Designing Citrix XenDesktop 7 Solutions(設計試験) の後継試験としてリリースされました。
2016年7月日本語リリースされました。
受験費用:24,000円 (税別)
備考:認定試験受験前に、本ページ上部「試験準備ガイド」の確認を推奨しています。
事前準備コース:
CXD-400 Designing App and Desktop Solutions with Citrix XenApp and XenDesktop(設計コース)

TestpassportのCitrix CCE-AD 1Y0-401問題集はIT分野の誰もがそれを持っていることを熱望していると信じています。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401参考書は完全な無制限のダンプが含まれています。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401試験問題集はあなたが自分の目標を達成することを助けられます。
高品質のCitrix CCE-AD 1Y0-401問題集はステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。

Citrix CCE-AD 1Y0-401出題範囲:

Assessing the Current Environment
Planning and Risk Assessment
Analyzing the Current Environment
Designing an Integrated Virtualization Solution
Designing and Documenting the Infrastructure
Designing and Documenting the Security Infrastructure

適切にトレーニングを提供するためにTestpassportを選択した場合は、簡単にCitrix CCE-AD 1Y0-401試験が証明されて渡すことができます。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401勉強資料は完全だけでなく、カバー率も高くて、高度なシミュレーションを持っているのです。
弊社のCitrix CCE-AD 1Y0-401問題集を使用すれば、試験知識を習得するだけでなく、色々な技術と科目も理解できます。
Citrix CCE-AD 1Y0-401無料サンプルをご参照ください

1.A Citrix Architect decides that pooled desktops is the appropriate delivery model for CGE¡¯s Engineers end-user group.
Which two reasons explain the architect¡¯s delivery model decision? (Choose two.)
A. The CAD application is updated frequently.
B. It allows engineers to install their own applications.
C. It isolates CPU and memory resources to single instances.
D. The instability of the CAD application impacts several end users.
Answer: C,D

2.Which tool should a Citrix Architect use to document CGE’s existing printer models?
A. Print Migrator
B. Stress Printer
C. Print Detective
D. Print Management
Answer: C

3.Scenario: A Citrix Architect recommends upgrading CGE¡¯s Provisioning Services 6.1 environment to Provisioning Services 7.6. Currently, vDisks in Provisioning Services 6.1 are configured with the write cache location on the target device hard drive.
Which two applications will show increased application performance due to the upgrade to Provisioning Services 7.6? (Choose two.)
A. SAP
B. Salesforce
C. OpenGL (CAD)
D. Proprietary Energy App
Answer: C,D

4.Which risk could lead to a lengthy farm outage in the event of a corrupt SQL data store?
A. SQL server backups are encrypted
B. An untested SQL backup and restoration process
C. SQL servers that are NOT running on the same service packs
D. The use of SQL Mirroring instead of SQL AlwaysOn Availability Groups
Answer: B

5.Which option requires the fewest components to implement a fault-tolerant, load-balanced solution for end-user access at each datacenter?
A. Two StoreFront servers in a single StoreFront server group.
B. Two NetScalers in a high availability pair, with load balancing pointing to a single StoreFront server.
C. Three NetScalers in a cluster, with load balancing pointing to two StoreFront servers belonging to the same StoreFront server group.
D. Two NetScalers in a high availability pair, with load balancing pointing to two StoreFront servers belonging to the same StoreFront server group.
Answer: B

6.Which reason explains why a Citrix Architect would identify the SQL environment as a cause of potential issues in CGE’s current deployment?
A. Use of SQL authentication
B. Lack of backup and restoration procedures
C. Lack of identical servers in different datacenters
D. Network bandwidth between congested datacenters
Answer: B

7.Which two current licensing issues should a Citrix Architect resolve in CGE’s new virtualization design? (Choose two.)
A. There are more RDS CALs than Citrix licenses.
B. The Citrix and RDS licenses share the same server.
C. There are many different license servers in the environment.
D. There is a mixture of Enterprise, Platinum, and Advanced Citrix licenses in use.
Answer: C,D

8.Which end-user group does a Citrix Architect need to consider when designing a remote access solution for CGE?
A. Sales
B. Back Office
C. Technicians
D. Executives/Management
Answer: C

9.After careful review of the end users and applications in CGE’s environment, a Citrix Architect has chosen several different FlexCast models for application and desktop delivery.
What are two reasons why the architect would recommend ‘VDI: pooled with PvD’ as an appropriate delivery model for the Desktop – Research application? (Choose two.)
A. It allows the end users to install custom software.
B. It gives the end users full rights over the system drive.
C. It requires less storage space than dedicated desktops.
D. It allows for high availability in a disaster recovery scenario.
Answer: A,C

10.A Citrix Architect plans to update the virtual environment in CGE’s Jurong datacenter.
Which constraint should the architect address to satisfy CGE’s stated business needs?
A. Lack of shared storage
B. 1 Gb network infrastructure
C. Datacenter power and cooling
D. Mixed-server hardware landscape
Answer: A

11.Which two factors should a Citrix Architect consider with regard to CGE¡¯s Back Office end-user group? (Choose two.)
A. Their need for a special application set
B. Their need to access additional printers
C. Their need to install their own applications
D. Their need to use non-corporate-owned devices
Answer: A,B

12.What should a Citrix Architect do to simplify printer driver management for CGE’s Back Office end-user group?
A. Use the Citrix Universal Print Server.
B. Enforce the use of the Citrix Universal Printer Driver.
C. Manually install printer drivers on the XenApp servers.
D. Modify the printer driver format of the Citrix Universal Printer Driver.
Answer: B