H12-722-ENU問題集、H12-722-ENU勉強資料、H12-722-ENU参考書、H12-722-ENU練習問題、H12-722試験概要

4 Jan

Testpassportがそんなに良いHuawei HCNP-Security H12-722-ENU問題集を提供してあげることを感謝すべきです。
あなたはHuawei HCNP-Security H12-722-ENU試験に合格するのを助けるために多くの方法を選択することができます。
弊社のHuawei HCNP-Security H12-722-ENU勉強資料はあなたの100パーセントの合格率を保証します。
弊社のHuawei HCNP-Security H12-722-ENU参考書は試験の最新バージョンを提供することを要求することもできます。
弊社のHuawei HCNP-Security H12-722-ENU練習問題は多くの受験生に検証されたもので、高い成功率を保証できます。

H12-722試験概要:

試験名称:HCNP-Security-CTSS
(Huawei Certified Network Professional – Constructing Terminal Security System)
対応資格:HCNP-Security
試験時間:90分
合格ライン:600/1000
受験料:18,038円

最も早い時間でHuawei HCNP-Security H12-722-ENU認定試験に合格したいなら、Testpassportを利用すればいいです。
弊社のHuawei HCNP-Security H12-722-ENU試験資料を利用したら、時間を節約することができるようになります。
弊社のHuawei HCNP-Security H12-722-ENU問題集を勉強すると、試験を気楽に通せることできます。
弊社のHuawei HCNP-Security H12-722-ENU勉強資料をまじめに勉強する限り、楽にH12-722-ENU認定試験に合格することができます。
H12-722-ENU無料サンプルをご参照ください

1.Which of the following statement is correct about Policy Center system client function?
A. NAC Agent support MAC account login.
B. Web page login for authentication and can perform checks Strategy.
C. Web Agent login for identity certification and security certification.
D. NAC Agent cannot be installed on Windows Vista operating system.
Answer: A

2.Which of the following elements does PDCA include? (Choose 3 answers)
A. Plan
B. Implementation
C. termination
D. Monitoring
Answer: ABD

3.Place refers to the terminal environment when end-user use strategy management center access to controlled network office, which options are correct about place? (Choose 2 answers)
A. strategy management center only support the default place
B. The default place only support by way of cable access network scenario
C. can be customized places
D. when allocation strategy template for the end user, need to select the corresponding places
Answer: CD

4.Terminal fault diagnosis tool can diagnose fault, also can collect terminal information.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

5.An enterprise has 3 server, which is the most reasonable plan when deploy Policy Center system planning?
A. manager + controller + FTP + witness database, controller + master database + FTP, controller + mirror database+ FTP
B. manager + controller + FTP + master database, controller + FTP + witness database, controller + FTP + mirror database
C. manager + controller + FTP + mirror database, controller + FTP + witness database, controller + FTP + master database
D. manager + controller + FTP, controller + FTP + witness databases, controller + FTP + master database
Answer: A

6.About Hardware SACG, which of the following statement is correct?
A. Support Eudemon and USG firewalls as SACG
B. Use the access control scheme, identity authentication and security authentication is separate
C. apply to larger network of network size
D. SACG and Policy Center Manager interactive identity authentication and security authentication information
Answer: D

7.What are Policy Center default system roles? (Select 3 answers)
A. Operator
B. Auditor
C. The system administrator
D. Log Administrator
Answer: ABC

8.After landing Policy Center Manager, enter the global parameters interface of terminal configuration, you can configure the Policy Center terminal authentication type.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A