1V0-621問題集、1V0-621勉強材料、1V0-621参考書、1V0-621フィードバック、1V0-621試験

22 Dec

TestpassportのVMware VCA6-DCV 1V0-621問題集を選択すると、あなたの雇用の見通しを高めることができます。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621勉強材料はIT認定試験の準備に使用することができるだけでなく、自分のスキルを向上させるためのツールとして使えることもできます。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621練習問題集は専門家の継続的な研究により製造されます。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621参考書を使用すると、前方にあなたの最初のステップを開始することができます。

1V0-621フィードバックをご参照ください

1V0-621合格
合格しましたよ。勿論、この問題集のお陰です。勉強しやすかったです。ありがとうございました。

試験番号:1V0-621
準拠認定:VCA6-DCV
質問の数:46
試験製品:vSphere 6.x
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:データセンター仮想化の基礎
検証済み:vSphere 6.x
試験価格:$ 125米ドル、価格の詳細
試験言語:英語
最初に利用可能なアポイントメント:2016年8月26日
書式:単一の選択肢と複数の選択肢、非プロクタード、オンライン
試験の詳細情報最終更新日:2016年8月26日

注意:VMware VCA6-DCV 1V0-621試験は引退し、2017年12月31日以降は提供されなくなります。

TestpassportはVMware VCA6-DCV 1V0-621試験に参加する候補者に非常に適したサイトです。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621試験対策を使用することであり、それをあなたの試験に合格することができます。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621問題集の品質は非常に良好であり、非常に高速な更新レートを持っています。
当社のVMware VCA6-DCV 1V0-621勉強資料を使用すれば、短期特別なトレーニングを通じて、すぐにITの専門的な知識を把握してから、1V0-621試験のための良い準備を持つことができます。

1V0-621出題範囲:

+ Section 1: Explain Data Center Virtualization Concepts and Identify Typical Data Center Challenges
+ Section 2: Identify, Explain and Differentiate VMware vSphere Technologies
+ Section 3: Perform Operational Tasks using the vSphere Web Client
+ Section 4: Correlate VMware Virtualization Solutions with Common Data Center Business Challenges

当社のVMware VCA6-DCV 1V0-621勉強資料は、ほぼ実際の試験のようなものです。
実際のVMware VCA6-DCV 1V0-621認定試験と同様に、複数の選択肢の質問は、あなたが試験に合格するのに役立ちます。
効果的なVMware VCA6-DCV 1V0-621試験の内容をキャプチャすることができます。

1.Which vSphere feature automatically optimizes resource utilization and responds to workload requirements?
A. Storage I/O Control
B. Storage DRS
C. Data Protection
D. Dynamic Resource Scheduler
Answer: D

2.What are two benefits that virtual machines provide over physical machines? (Choose two.)
A. VMs with different operating systems can run on the same physical machine.
B. VMs can be isolated from one another on the same network switch.
C. VMs can access large Storage Area Networks (SANs).
D. VMs can be isolated from one another even on the same physical machine.
Answer: AD

3.Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)
A. Virtual Volumes
B. Virtual SAN
C. Storage I/O Control
D. Storage Distributed Resource Scheduler
Answer: CD

4.An organization with 3 separate datacenters is looking to standardize their virtual machine templates.
What vSphere feature will allow them to centrally manage the distribution of the VM templates to all 3 datacenters?
A. Content Library
B. Long Distance vMotion
C. vMotion
D. Storage DRS
Answer: A

5.Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)
A. Pie chart
B. Bar chart
C. Scatter chart
D. Line chart
E. Histogram chart
Answer: ADE

6.What are three ways Data Center Virtualization can be beneficial? (Choose three.)
A. It decentralizes resource management.
B. It increases hardware utilization.
C. It enables the policy-based allocation of resources.
D. It reduces capital and operating costs.
E. It reduces application provisioning time.
Answer: ABD

7.Which feature allows an administrator to configure virtual machines to startup and shutdown with an ESXi Host?
A. Host Power Management
B. Distrubuted Resource Scheduler
C. Automatic Startup
D. High Availability
Answer: C

8.What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)
A. Unified application management
B. Automated Disaster Recovery
C. Automated provisioning
D. Unified resource management
Answer: CD

9.When powering off a vApp, in which order are the virtual machines powered off?
A. From highest to lowest startup order.
B. In the order in which they were powered on.
C. In alphabetical order by virtual machine name.
D. From highest to lowest network bandwidth consumption.
Answer: A

10.Which two statements are true regarding Tags? (Choose two.)
A. Previously used Custom Attributes can be migrated to Tags.
B. All functionality supported by Custom Attributes is supported by Tags.
C. Different Tags can be organized into Tag Categories.
D. Individual Tags can be associated with one or more object types.
Answer: BD

11.What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?
A. vSphere Network I/O Control
B. EVO SDDC
C. NSX
D. vCloud Networking and Security
Answer: C

12.Which two features of vSphere helps organizations plan for disaster recovery? (Choose two).
A. Data Protection
B. High Availability
C. Fault Tolerance
D. vSphere Replication
Answer: AD